KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

VERZENDKOSTEN


Enveloppost
Binnen Nederland: € 1,80, België € 2,80 Duitsland € 2,80 zonder track & Trace.
Pakket verzenden als cadeau?
Als je de producten wilt laten inpakken, dan is dat mogelijk. Dit kost dan € 2,50.

Pakketpost Verzending GRATIS!
Standaard verzending:
Binnen Nederland PakjeGemak: € 0,00 met Track & Trace, Postnl
Binnen Nederland: € 0,00 met Track & Trace, Postnl
Naar België: € 0,00 met Track & Trace, Eurodis / DPD

Naar Duitsland: € 4,95 met Track & Trace, Eurodis / Hermes
Europa: € 14,30 met Track & Trace, Eurodis / DPD

Track & Trace = je krijgt een email met de barcode, zo kun je de zending volgen. Soms beland de email in de spamfolder van u email programma, check die ook als u geen email heeft ontvangen in uw postvak van Postnl. 
Onderaan deze pagina vind je meer informatie over het ontvangen van pakketpost.

Avondbezorging
Er is ook avondbezorging beschikbaar. Volgens het schema hieronder blijft dat hetzelfde, alleen is de levering 'S avonds ipv overdag. Dit is op Dinsdag en Donderdagavond.
De kosten daarvoor zijn 6,50 Euro en als cadeau verpakt 9,00 Euro.

PakjeGemak 
Met PakjeGemak kan je zelf aangeven waar en wanneer je het pakket wilt ophalen. Het is bij meer dan 2000 winkellocaties mogelijk. Via uw track & trace mail van postnl kunt u zien wanneer het aangekomen is op de afhaal lokatie.
Maar het pakket kan ook gewoon bij je thuis bezorgd worden. Als jij niet thuis bent en aflevering bij buren ook niet mogelijk is, laat PostNL daarvan bericht achter. Daarna volgt nog een aflever poging. Indien aflevering na twee pogingen nog niet is gelukt, kan je de zending binnen drie weken op het Postkantoor van PostNL afhalen.

Levertijd (m.u.v. feestdagen) Indien betaald met IDEAL of PayPal en afleveradres binnen Nederland:

Besteld op Maandag vóór 12:00 uur, dan bezorging binnen Nederland op dinsdag,
Besteld op Dinsdag, *Woensdag, Donderdag en vrijdag vóór 12:00 uur, dan bezorging de volgende dag,
Besteld op Maandag, Dinsdag, Woensdag na 12:00 uur, dan bezorging de dag daarna,
Besteld op Vrijdag na 12:00, Zaterdag en Zondag, dan levering op Dinsdag.

*behalve woensdag: dat wordt dan donderdag. Dit is alleen in de zomerperiode.

Aangepaste bezorgdagen Feestdagen 2018 in Nederland
Bestellingen op dinsdag 4 december tot 16 uur, worden die dag nog verzonden. Postnl bezorgd het dan op 5 december. Is wel onder voorbehoud ivm enorme drukte bij Postnl.
Bestellingen op vrijdag 21 december na 12 uur en zaterdag 22 december tot 12 uur worden zaterdag 22 december verzonden en Postnl bezorgd het dan op maandag 24 december.
Pakketten die op maandag 24 december in orde gemaakt worden zullen pas donderdag 27 december aangeboden worden door Postnl.
Esgii is tussen kerst en oud & nieuw dicht. Bestellingen kunnen geplaatst worden, maar de bestellingen worden op woensdag 2 januari 2019 verwerkt en dan donderdag 3 januari aangeboden door Postnl. 

Betaald met iDEAL of Paypal en levering naar een adres buiten Nederland:
Is de bestelling op een werkdag voor 12 uur gedaan, dan wordt de bestelling de volgende dag thuisbezorgd door Eurodis/ DPD. Met uitzondering van het weekend.

Bij Bankoverschrijving:
Wij versturen de bestelling per omgaande nadat de betaling is ontvangen. Het kan enige werkdagen duren voordat wij de betaling ontvangen, houd dus rekening met een langere levertijd.
Wil je liever geen bezorging bij de buren, dan kunnen wij op het pakket 'alleen huisadres' vermelden. In dat geval wordt het pakket alleen bij jou aangeboden. Vermeld dit in het veld 'opmerkingen'.

Pakketpost bezorging in België, Duitsland en Europa:
2 bezorgpogingen, indien er na 2 pogingen nog niet is afgeleverd wordt er zonder extra kosten voor je een derde afleverpoging gedaan nadat je contact hebt opgenomen met Eurodis/ DPD. Pakketten zijn standaard verzekerd tot 520 euro en zijn altijd inclusief handtekening voor ontvangst. Op zaterdag is de bezorging door DPD/ Hermes.

esgii kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet tijdig bezorgen door PostNL, DPD, Eurodis, Hermes en overige.

Verpakkingsmateriaal
esgii gebruikt milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. De dozen komen van Raja Group en zij zijn aangesloten bij FSC, www.fsc.org, de producten zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast gebruik esgii ook gebruikte dozen die terugkomen of als de klant een slof wilt ruilen, dan gaat deze in de originele doos. Om de doos gesloten te kunnen vervoeren maken we gebruik van ecopapier tape.
verpakking-esgii-duurzaam